Super League πλέι οφ: Δανός διαιτητής στο ΟΑΚΑ, Ούγγρος στο «Κλ. Βικελίδης», Κουτσιαύτης στα Γιάννενα

Super League πλέι οφ: Δανός διαιτητής στο ΟΑΚΑ, Ούγγρος στο «Κλ. Βικελίδης», Κουτσιαύτης στα Γιάννενα

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/3, 19:30) στο ΟΑΚΑ θα διαιτητεύσει ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ, από την 2η κατηγορία της UEFA και ο οποίος δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικών ομάδων.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Σινιοράκης, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιάκομπ Σούνμπεργκ, και τέταρτος ο Τσέτσιλας.

Το άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό (19:00), αντιθέτως θα σφυρίξει ο Ούγγρος, Τόμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο Ούγγρος είχε σφυρίξει και στο φετινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, όπως και στο περσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος και Κόλλιας, τέταρτος θα είναι ο Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος, Γκουστάβο Κορέια.

Τέλος στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό (15:30) ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και τον Ανδρέα Γκάμαρη στο VAR.

Οσον αφορά στα πλέι άουτ που αρχίζουν αύριο Σάββατο (19/3), στο ματς Ατρομήτου – Απόλλωνα Σμύρνης (17:15), θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Κορέια με τον Ούγγρο Μπόγκναρ αυτή τη φορά στο VAR.

Ο Διαμαντόπουλος θα διαιτητεύσει το ΟΦΗ-Ιωνικός (VAR ο Ευάγγελος Μανούχος), ο Βασίλης Φωτιάς το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (VAR ο Κωνσταντίνος Περράκης) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Παναιτωλικός-Λαμία (VAR ο Σπυρίδων Ζαμπάλας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter