Super League πλέι οφ: Σεφτέ στις νίκες ο ΠΑΣ, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Super League πλέι οφ: Σεφτέ στις νίκες ο ΠΑΣ, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη του νίκη στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League καθώς λύγισε 1-0 τον προβληματικό ΠΑΟΚ, που δεν έχει νίκη από τα μέσα Μαρτίου (1-0 την ΑΕΚ).

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά με μόλις δυο καλές φάσεις, ένα γκολ του Περέα στο 23′ που ακυρώθηκε από το VAR για όφσαιντ του σκόρερ και μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα στο 43′.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που απείλουσε τον ΠΑΟΚ που είχε πάλι πολλές αλλαγές στην 11άδα του. Μάλιστα στο 63′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν πάλι γκολ που κι αυτό πέτυχε ο Περέα αλλά και αυτό ακυρώθηκε για όφσαϊντ του σκόρερ!

Ο ΠΑΣ παρέμεινε πιο επιθετικός και τελικά στο 77′ άνοιξε το σκορ με προβολή του Σνάιντερ για το 1-0. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος “κιτρίνισε” τον Σβαμπ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46′ Κύρκος, 92′ Παντελάκης), Ντομίνγκεθ (46′ Λιάσος), Περέα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (54′ Σβαμπ), Τέιλορ (79′ Σοάρες), Μιτρίτσα, Μουργκ, Ολιβέιρα (54′ Τσόλακ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter