Super League: Πολύτιμο βαθμό ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο (0-0 με Παναιτωλικό)

Super League: Πολύτιμο βαθμό ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο (0-0 με Παναιτωλικό)

Βαθμό-ανάσα πήρε στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός από τον Παναιτωλικό (0-0) στην 11η αγωνιστική της Super League, στη μάχη πυο δίνει για την παραμονή του στη Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με την πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών να καθαρίζει εύκολα ή δύσκολα όλες τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων.

Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός έγινε πιο αποφασιστικό και γρήγορος αλλά σπατάλησε τις τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε κι έχασαν οι Μπακάκης, Καρέλης. Αντίθετα ο Λεβαδειακός με μόλις δύο τελικές στο ματς κατάφερε να πάρει βαθμό στην προσπάθεια του για να μείνει στην κατηγορία.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Σενγκέλια, Νίκα, Ξενιτίδη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64’ Ντουάρτε, 76’ Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός (76’ Ξενιτίδης), Νταγκό (67’ Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Νίκας, Λούα Λούα (80’ Γιαννιώτας), Βρακάς, Σκβάρκα (94’ Τζημόπουλος), Πετρέ (94’ Τσιριγώτης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter