Super League: «Πράσινος» περίπατος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0)

Super League: «Πράσινος» περίπατος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0)

Ένα εκρηκτικό πρώτο ημίωρο έκανε τον Παναθηναϊκό αφεντικό του αθηναϊκού ντέρμπι, απέναντι στην ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να αντεπιτεθεί: 3-0.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν τρία γκολ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα: Αϊτόρ 16’ με πέναλτι που παραχώρησε ο Ρότα στον Αλεξανδρόπουλο, Παλάσιος 18’ με ατομική προσπάθεια, Ιωαννίδης 29’ με προβολή από σέντρα του Αϊτόρ.

Η «Ένωση» είχε δοκάρια σε απανωτές φάσεις στο 25ο λεπτό (Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ), ενώ στο 48’ ο Αραούχο νικήθηκε από τον Διούδη. Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το τέταρτο γκολ στο 40’ με τον Ιωαννίδη, στο 60’ με τον Σένκεφελντ και στο 61’ ξανά με τον Ιωαννίδη.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη του «τριφυλλιού» σε ντέρμπι.

Με την ΑΕΚ έπαιξε κανονικά με δική του πρωτοβουλία ο Ουκρανός Γεβγέν Σάκχοφ, του οποίου η ετοιμόγεννη σύζυγος βρίσκεται στην εμπόλεμη πατρίδα του ζευγαριού. «Σταματήστε τον πόλεμο, βοηθήστε μας», έγραφε το μπλουζάκι του ποδοσφαιριστή.

Οι Ρότα, Μάνταλος, Λε Ταλέκ «κιτρινίστηκαν» από τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στη Λεωφόρο:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος (76’ Βιτάλ), Ιωαννίδης (76’ Καρλίτος), Σάντσες, Ρούμπεν, Αϊτόρ (89’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (66’ Κουρμπέλης).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζισαφί (46’ Μοχαμαντί), Βράνιες, Τζαβέλλας, Ρότα, Σιμόες (74’ Λε Ταλέκ), Σάκχοφ, Άμραμπατ, Τσούμπερ (46’ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (46’ Αραούχο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter