Super League: Πρώτο ντέρμπι στο νέο γήπεδο για την ΑΕΚ – Το πρόγραμμα της Κυριακής

Super League: Πρώτο ντέρμπι στο νέο γήπεδο για την ΑΕΚ – Το πρόγραμμα της Κυριακής

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για τη 10η αγωνιστική της Super League, με το ντέρμπι «δικεφάλων» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει.

Η «Ένωση» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ιστορικό ματς (19:30, Cosmote Sports 1), καθώς πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδό της. Παράλληλα, αποτελεί ματς υψίστης αγωνιστικής σημασίας για την ομάδα του Αλμέιδα, η οποία θέλει τη νίκη για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, μετά το εμφατικό 5-1 των «πρασίνων» στον Βόλο.

Κομβικό ματς είναι το σημερινό και για τον «δικέφαλο του Βορρά». Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να «κεφαλαιοποιήσει» τη σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε με τον Αστέρα Τρίπολης στο ματς της περασμένης εβδομάδας στην Τούμπα (2-2). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να «απαντήσουν» φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.

Νωρίτερα, (16:00, Cosmote Sports 1), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγα εικοσιτετράωρα μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Φράιμπουργκ, το οποίο αφήνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας την ομάδα του Μίτσελ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κρατούν τη βελτιωμένη εικόνα που έδειξαν στο ματς της Γερμανίας και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα την εντός συνόρων παρουσία τους, μετά το «διπλό» στο Αγρίνο επί του Παναιτωλικού (2-0).

Στις 16:30 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (16:30, NovaSports Prime), ενώ το καλεντάρι της ημέρας κλείνει με την αναμέτρηση Άρης – ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30, NovaSports Prime).

Η 10η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης (16:30, NovaSports Prime).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter