Super League: Σαρωτικός ο Ιωνικός (4-0) τον Απόλλωνα

Super League: Σαρωτικός ο Ιωνικός (4-0) τον Απόλλωνα
SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ιωνικός τον εξ αναβολής αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Νεάπολης το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι Νικαιώτες επικράτησαν εύκολα με 4-0 ενώ θα μπορούσαν να είχαν δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει με πέναλτι στο 58′.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Κιάκος, μόλις στο 8′. Ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του στο 18′. Τη σκυτάλη πήρε ο Μάντζης στο 33′.

Ο Απόλλωνας έχασε πέναλτι στο 58′. Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη, ο Τσιλούλης πήρε το «ριμπάουντ», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ γιατί ο σκόρερ των φιλοξενούμενων είχε μπει στην περιοχή πριν την εκτέλεση.

Το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0 έβαλε ο Ντάλτσιο στο 88′ με σουτ… ποίημα έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (81′ Τσιριγώτης), Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κιάκος (76′ Μάναλης), Ντάλσιο, Άοσμαν (81′ Βαφέας), Τουράμ (76′ Γκουτσούλιας), Μάντζης (84′ Πλατέλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κότσαρης, Ράιλι, Ντομίνγκες, Φατιόν (46′ Τσιλούλης), Παπαγεωργίου, Βιτλής, Σλίβκα, Μαρτίνες (46′ Τσίμπσαχ), Γιαννιώτας (39′ Κάστρο), Παμλίδης (71′ Ντάουντα), Ιωαννίδης (74′ Γιακιμόφσκι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter