Super League: Σαρωτικός ο Άρης, 4-0 τον Βόλο

Super League: Σαρωτικός ο Άρης, 4-0 τον Βόλο

Νίκη που του επιτρέπει να ονειρεύεται συμμετοχή στην εξάδα των πλέι-οφ πέτυχε ο Άρης απέναντι στον Βόλο. Μπροστά σε 10 χιλιάδες οπαδούς της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε με το ευρύ 4-0 με σκόρερς τους Ιντέγε, Γκάμα και χειροκροτήθηκε δίκαια.

Ο Άρης καθάρισε το ματς από νωρίς με δύο γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο ξεκίνημα. Το πρώτο προήλθε από συνεργασία με τον Φετφατζίδη στο 12’, ενώ δημιουργός του δεύτερου ήταν ο Λάρσον στο 24’.

Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Ντεντάκη πριν συμπληρωθεί ημίωρο (29’). Ο Ιντέγε έχασε την ευκαιρία για χατ-τρικ στο 39’, όταν νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη, αλλά αποσύρθηκε τραυματίας στο 57ο λεπτό. Ο Γκάμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκτο φετινό στο 61′, μετά από ασίστ του Λάρσον.

Ο Βόλος έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Στον α΄ γύρο, οι Θεσσαλοί είχαν κερδίσει με 1-0. Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαξ, Ζοάο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ (66` Μπα), Δεληζήσης, Ρόουζ, Γκάμα, Τόνσο, Σάσα (67` Μπακούτσης), Φετφατζίδης, Λάρσον, Ιντέγε (56` Μαρτίνες) .

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φερράρι, Τσίκα (73` Μήτογλου), Διαμαντής, Ντεντάκης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Τόρες (65` Λύρατζης), Μουνίθ (68` Κυζιρίδης), Τσαούσης, Μάντζης.

Στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» φιλοξενήθηκε και μία ομάδα παιδιών με σύνδρομο Down, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο. Mάλιστα οι δεκατρείς εκλεκτοί καλεσμένοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μαζί με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter