Super League: Σε νέα ψηφοφορία η αποχή των διαιτητών

Super League: Σε νέα ψηφοφορία η αποχή των διαιτητών

Δέκα αξιωματούχοι της ΕΠΟ, της Super League και της διαιτησίας (Γραμμένος, Λυσάνδρου, Μποροβήλος, Πουρσανίδης, Περέιρα, Παπαπέτρου, Τζήλος, Ζαχαριάδης, Μπαλτάς, Καρσιώτης) κλείστηκαν σε ένα γραφείο από τις 11 το πρωί προκειμένου να συζητήσουν αν θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/1) και κρατούσαν σε αγωνία όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που περίμενε επί ώρες να βγει «λευκός καπνός» από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή…

Τελικά δεν βγήκε …καθόλου καπνός, αφού αποφασίστηκε να τεθεί το ζήτημα της αποχής των διαιτητών σε νέα, έκτακτη ψηφοφορία, η οποία αναμένεται να γίνει απόψε, τις τελευταίες ώρες του έτους που φεύγει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι εκπρόσωποι της διαιτησίας δεν πείστηκαν απόλυτα από τις διαβεβαιώσεις των ομάδων.

Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων (λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι) και οι πέντε άνθρωποι της διαιτησίας αποσύρθηκαν σε άλλο γραφείο να μελετήσουν τις προτάσεις που τους έγιναν, προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση. «Η συζήτηση υπήρξε εποικοδομητική και θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Οι υπόλοιποι αποχώρησαν χωρίς να μιλήσουν στους δημοσιογράφους και μόνο ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου αρκέστηκε να σχολιάσει: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας. Ήταν μία μακρά συνάντηση, ενώ υπήρξε και το κομμάτι που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι θα αποφασίσουν τελικά οι ίδιοι. Για ο,τιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαιτητές είχαν ζητήσει στην πρωϊνή σύσκεψη δύο πράγματα: Πρώτον, να αποσυρθούν οι μηνύσεις σε βάρος τους και αυτές να γίνονται μόνο αν υπάρχουν στοιχεία και δεύτερον, να μπει στο VAR η γραμμή του οφσάιντ και μέχρι να μπει, Nova και ΕΡΤ που μοιράζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Λίγκας να δείχνουν τη γραμμή από το πρώτο κιόλας ριπλέι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter