Super League: Σεφτέ στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Απόλλωνα

Super League: Σεφτέ στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Απόλλωνα

Τη παρθενική του νίκη στην Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 2-1 στη Ριζούπολη του Απόλλωνα. Το ματς ήταν εξ αναβολής και ο «Άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό του πρώτο ημίχρονο, όπου σκόραρε δύο φορές σε διάστημα 4 λεπτών. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και κομβικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η άστοχη εκτέλεσε πέναλτι από τον Φατιόν στο 49’.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες με τους Παμλίδη (3’, 17’), Σάλιακα (18’) πριν ανοίξουν το σκορ. Στο 44’ ο Κριζμάν έκανε το σουτ, η μπάλα «κατέληξε» στο δοκάρι του Κότσαρη και στην επιστροφή της ο Παμλίδης με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΠΑΣ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Λεό έβγαλε την σέντρα, ο Κριζμάν πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τσαμπούρη και ο Ελευθεριάδης έκανε το 2-0

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η «ελαφρά ταξιαρχία» κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάργα στον Μουνιέ. Ο Φατιόν το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Απόλλων πίεζε για να πετύχει ένα γκολ και στο 68’ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το φάουλ που εκτέλεσε ο Μουνιέ. Στο 74’ ο Κριζμάν αστόχησε σε κενή εστία και στο 78’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ιωαννίδη (1-2). Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Γ. Παράσχου δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Ο Βάτσιος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φατιόν, Ντομίνγκες, Λισγάρα, Παντελάκη, Πεέρσμαν, Κάργα, Χουτεσιώτη.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Κότσαρης (46’ Βέρχουλστ), Τσαμπούρης, Βιτλής (46’ Μουνιέ), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν (71’ Κολ), Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεθ (Νταουντά), Τσιλούλης (76’ Ιωαννίδης), Μπεντινέλι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (90’ Εραμούσπε), Κάστρο, Ελευθεριάδης (56’ Νάουμετς), Κριζμάν (76’Μπρένερ), Λεό, Παμλίδης (56’ Καρτάλης). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter