Super League: Σίφουνας ο ΟΦΗ, διέλυσε εκτός έδρας 4-1 τον Βόλο

Super League: Σίφουνας ο ΟΦΗ, διέλυσε εκτός έδρας 4-1 τον Βόλο

Ο ΟΦΗ για 60 λεπτά έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο ματς με τον Βόλο, λόγω της αποβολής του Σάντσες, και έκανε… παρέλαση νικώντας με 4-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 2’ ο Σωτηρίου απέκρουσε σουτ του Μαρτίνες, ενώ στο 17’ ο Δουβίκας αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο 30’ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σάντσες για μαρκάρισμα στον Σαρδινέρο. Η κρητική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο 39’ άνοιξε το σκορ. Ο Νέιρα πέρασε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και ο Ντε Γκούζμαν με σουτ έκανε το 0-1.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Δουβίκα, ο οποίος ήταν και πάλι άστοχος. Στο 79’ ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο σκορ. Ο Νέιρα έδωσε την ασίστ στον Σαρδινέρο κι αυτός νίκησε τον Γκαραβέλη. Ο Βόλος αντέδρασε στο πεντάλεπτο, καθώς μείωσε με κεφαλιά του Δημόπουλου.

Το παιχνίδι είχε… δρόμο ακόμα και στο 87΄ο Σαρδινέρο κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κολόμπο. Στο επόμενο λεπτό ο Νέιρα ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών (1-3), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Στο 92’ ο ΟΦΗ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Νέιρα έστρωσε την μπάλα στον Σταρτζεόν κι αυτός έκανε για το 1-4.

O Kαραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτατους Κοροβέση, Ουάρντα, Λυμπεράκη, Νέιρα, Μεγιάδο.

Βόλος ΝΠΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Γκουαροτσένα, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Κιάκος (79’ Νίνης), Μπαριέντος, Περέα (79’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες (33’ Δημόπουλος), Ουάρντα, Δουβίκας (89’ Γέντρισεκ).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές Αμπντούλ, Σταρτζεόν, Νέιρα (93’ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Γρίβας (89’ Σακόρ), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (93΄Γιάννου), Κοροβέσης (46’ Λυμπεράκης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter