Super League: Σκεπτόταν τον τελικό ο ΠΑΟΚ, σεφτέ στις νίκες ο Αστέρας (0-1)

Super League: Σκεπτόταν τον τελικό ο ΠΑΟΚ, σεφτέ στις νίκες ο Αστέρας (0-1)

Αγγαρεία για τον ΠΑΟΚ και πρώτη νίκη για τον αστέρα στα πλέι οφ με 0-1 στη Τούμπα στο φινάλε του πρωταθλήματος στο οποίο ο «δικέφαλος» κατέλαβε την 2η θέση και στρέφει πλέον τη προσοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (22/5, 21.00) στο ΟΑΚΑ.

Με πολλούς αναπληρωματικούς παράταξε τον «δικεφάλου» ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει τελικού Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έκανε αγγαρεία ενώ ο Αστέρας έχασε αρχικά πέναλτι στο 26’ που εκτέλεσε ο Γκόμες και απέκρουσε ο Πασχαλάκης αλλά δόθηκε επανάληψη από το VAR επειδή ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δεν πατούσε τη γραμμή. Τη 2η φορά ο Γκόμες νίκησε τον Πασχαλάκη κι έκανε το 0-1. Χαρακτηριστικό του πρώτου μέρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ αντίθετα με τον Αστέρα που κέρδισε… 12!

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις όμως το σκορ δεν άλλαξε και ο Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη γοήτρου.

Ο διαιτητής Τζοβάρας «κιτρίνισε» τους Καστάνιο, Αλβαρες, Ουάρντα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχάι (46’ Κρέσπο), Βαρέλα (63’ Ροντρίγκο), Μιχαϊλίδης, Λύρατζης, Σβαμπ (63΄Νινούα), Τσιγγάρας, Περέιρα, Κωνσταντέλιας (46’ Ουάρντα), Τζόλης, Σβιντέρσκι (63’ Κρμέντσικ).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (91’ Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Γκόμες (46’ Κανελλόπουλος), Σίτο (62’ Αλβαρες), Αλί Μπάμπα (46’ Κώτσιρας), Τζίμας (91’ Καρδάρης).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter