Super League: «Σκληρό καρύδι» ο ΠΑΣ Γιάννινα – Πήρε την ισοπαλία με 10 παίκτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Super League: «Σκληρό καρύδι» ο ΠΑΣ Γιάννινα – Πήρε την ισοπαλία με 10 παίκτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από το 54′ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιόντη, στο 84’ βρέθηκε να χάνει 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση (2-2).

Το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» είχε ρυθμό και ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες. Οι Αρκάδες στο 17’ είχαν δοκάρι με τον Ριέρα και έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Παμλίδη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μουνάφο στο 34’, ενώ στο 54’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Σιόντη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω και στο 84’ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Φερνάντεθ Λούις. Αμεση ήταν όμως η αντίδραση των γηπεδούχων, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 86’ με τον Κρίζμαν.

«Περίμενα ένα δυναμικό παιχνίδι, παίξαμε αρκετά καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ με τη μοναδική ευκαιρία που είχε ο αντίπαλος μας, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά ούτε και απογοητευμένοι, καθώς τα παιδιά τα έδωσαν όλα», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς.

Η αποβολή του Σιόντη από τον Ευαγγέλου ήταν σωστή, ενώ ο Αθηναίος ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χουτεσιώτη, Βαλιέντε, Μπαράλες, Αλβάρες.

ΠΑΣ: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (85’ Σάλιακας), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο (8’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (46’ Λεό), Ελευθεριάδης (63’ Παντελάκης), Παμλίδης (63’ Λιάσος), Κρίζμαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρεζ, Σουάρεθ, Καστάνο, Ιγκλέσιας (40’ Βαλιέντε), Μουνάφο, Ριέρα (74’ Φερνάντεθ), Σίτο (89’ Καπίγια), Κρέσπι (74’ Τιλίκα), Μπαράλες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter