Super League: Σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα για την ΑΕΚ

Super League: Σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ άλωσε την Τούμπα, νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ και τον έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Για την Ενωση, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, σκόραραν οι Τσιγκρίνσκι (42’), Λιβάγια (πεν. 81’). Η εσχάτη των ποινών δόθηκε μετά από χρήση του VAR σε πάτημα του Μιχαηλίδη στον Βέρντε.

«Παίξαμε με ένταση και πήραμε τη δίκη που δικαιούμαστε. Δεν είμαστε το φαβορί, είναι μια σημαντική νίκη για μας. Αν δεν νικήσουμε και τα υπόλοιπα ματς δεν μετρά όμως τίποτα», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Μ. Καρέρα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προβλημάτισε και πάλι με την εμφάνιση του και το πιθανότερο σενάριο είναι η απόλυση του Πορτογάλου προπονητή Αμπέλ Φερέιρα στο τέλος της περιόδου.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πάνε χέρι – χέρι και σε περίπτωση που τερματίσουν στην ίδια θέση, τότε τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι τα εξής:

«i. Σε περίπτωση που από τον πίνακα βαθμολογίας προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (ήτοι θα έχει κατακτήσει σωρευτικά τους περισσότερους βαθμούς κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

ii. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (ήτοι θα έχει την μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

iii. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε, για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος σύμφωνα με την παρ. 6 ανωτέρω».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος (46′ Ροντρίγκο), Εσίτι (46’΄Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Στοχ (74′ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (56′ Άκπομ), Τζόλης (56′ Μιχαηλίδης)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος (82΄Σιμάνσκι), Λιβάγια (82′ Οικονόμου), Ολιβέιρα (87′ Αραούχο), Αλμπάνης (62′ Βέρντε)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter