Super League: Σπουδαίο διπλό του Ατρόμητου επί του ΟΦΗ

Super League: Σπουδαίο διπλό του Ατρόμητου επί του ΟΦΗ

Με γκολ του Έρλινγκμαρκ στο 43′ ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη (0-1) κρατώντας τον ΟΦΗ στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας μετά την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που ήλεγχε το ματς στο πρώτο μέρος. Είχε την κατοχή, έκανε 9 τελικές, χωρις παντως να έχει την πολυ μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που στη 2η τελική του στο 43′ βρήκε το γκολ με δυνατό σουτ του Ερλινγκμαρκ στη κίνηση (0-1)

Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 51′ από φάουλ του Τοράλ ο Βούρος με προβολή βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ. Στο 64′ το σουτ του Ντίκο βρήκε το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Όμως παρά την υπεροχή του ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και ο Ατρόμητος πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Ο διαιτητής Τζήλος “κιτρίνισε” τους Στρούγγη, Νέιρα.
ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (66′ Νέιρα), Διαμαντής, Λάρσον, Ντιουσέ (77′ Περέα), Μεγιάδο, Μαρινάκης, Τοράλ (81′ Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46′ Γκερέρο), Ντίκο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Kεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38′ Στρούγγης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (77′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (71′ Κλωναρίδης), Ροτάριου (71′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (77′ Κιάρτανσον)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter