Super League: Στραπάτσο για την ΑΕΚ, 1-2 από τον Παναιτωλικό

Super League: Στραπάτσο για την ΑΕΚ, 1-2 από τον Παναιτωλικό

«Γκέλα» ολκής υπέστη η ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο ΟΑΚΑ και δεν μπόρεσε να μειώσει προσωρινά τη διαφορά που τη χωρίζει με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μάλιστα η «Ένωση» προηγήθηκε στα τέλη του πρώτου μέρους και άφησε τη νίκη να ξεφύγει από τα χέρια της στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Το υπέροχο γκολ του Αργεντινού Χαβιέρ Μεντόσα έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους λίγο πριν το φινάλε.

«Το είχα διαισθανθεί ότι θα έβαζε γκολ και του το είχα πει πριν από το ματς», είπε περιχαρής ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου μετά τον θρίαμβο.

«Είναι ένα καταστροφικό αποτέλεσμα, ένα πισωγύρισμα», ομολόγησε ο Αργύρης Γιαννίκης. «Χάσαμε χωρίς λόγο την αμυντική οργάνωσή μας και το πληρώσαμε».

O Mελίσσας σταμάτησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 37’, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Ιρανός απέφυγε με ντρίμπλες τον Βργκοτς και πλάσαρε με το αριστερό τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού (44’). Ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε την πάσα που ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Τζαβέλλας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ αμέσως μετά την ανάπαυλα (47’), ενώ ο Μελίσσας απέκρουσε με τα πόδια πλασέ του ανενόχλητου Λιβάι Γκαρσία στην επόμενη φάση. Ο Μάνταλος (72’) και ο Τσούμπερ (77’) έχασαν ευκαιρίες για το 2-0 πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναιτωλικός εξαπέλυσε προειδοποιητική βολή με τον Μπαρμπόσα στο 65’ (έσωσε ο Τσιντώτας) και ο εφεδρικός Νίκος Καρέλης ισοφάρισε στο 78’, σε τετ-α-τετ που ξεκίνησε από τη σέντρα μετά από ασίστ του Μεντόσα. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Χαβιέρ Μεντόσα πέτυχε το γκολ της νίκης του Παναιτωλικού με αριστουργηματικό σουτ από 25 μέτρα στο «παραθυράκι» του Τσιντώτα στο 84ο λεπτό. Η ΑΕΚ πλησίασε στην ισοφάριση στο φινάλε, με μακρινά σουτ των Τσούμπερ, Γέβτιτς, Βράνιες στα τελευταία λεπτά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ στην ιστορία του. Η ομάδα του Αγρινίου μετρούσε 9 ήττες και 1 ισοπαλία στις προηγούμενες επισκέψεις της.

Ο διαιτητής Γκάμαρης κιτρίνισε τον Σιμόες (56’), Μεντόσα (84’)

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού η ΑΕΚ αρνείται να κάνει χρήση του δικαιώματος να ανοίξει τις πόρτες για 1000 θεατές.

 

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Σβάρνας (80’ Ρότα), Σιμόες (87’ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80’ Σάκχοφ), Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία (65’ Τσούμπερ), Άμραμπατ (87’ Γέβτιτς), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Αντούνεθ (64’ Μάρτενσον), Μεντόσα (85’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85’ Μαλής), Μπαρμπόσα (69’ Μόρσεϊ), Βέργος (69’ Καρέλης).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter