Super League: Τέλος από την ΑΕΚ ο Λιβάγια – Επέστρεψε στη Χάιντουκ ο Κροάτης

Super League: Τέλος από την ΑΕΚ ο Λιβάγια – Επέστρεψε στη Χάιντουκ ο Κροάτης

Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια είχε εκδοθεί από μέρες και σήμερα (17/2) έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο του 27χρονου Κροάτη επιθετικού έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι (30/6) όμως έληξε πρόωρα. Θυμίζουμε ότι στις 25/2 είχε γίνει γνωστό το «ναυάγιο» στις πολύμηνες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους και από τότε ο Λιβάγια μπήκε στον «πάγο».

Προχθές Δευτέρα (16/2) τα βρήκε με τη διοίκηση κι έμεινε από τώρα ελεύθερος όπως ζήτησε ο ίδιος, υπό τον όρο ότι δεν θα μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα το καλοκαίρι.

Ετσι η ΑΕΚ γλίτωσε την καταβολή 500.000 ευρώ που θα έπρεπε να του καταβάλει ως τη λήξη του συμβολαίου του.

Επιστροφή στη Χάιντουκ

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον Μάρκο Λιβάγια, ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού, Βιντσέντσο Καβαλιέρε, ανακοίνωσε ότι ο πρώην πλέον άσος της Ενωσης θα φορά τη φανέλα της Χάιντουκ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λιβάγια αγωνιζόταν στην Χάϊντουκ έως το 2010 όταν πήρε μεταγραφή στην Ιντερ. «Επιστρέφω σπίτι μου μετά από τόσο καιρό και είμαι έτοιμος για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Θέλω να πετύχω τους κοινούς στόχους που έχω με την αγαπημένη μου ομάδα και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χάιντουκ εκεί όπου αγωνίζεται ήδη ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Δημήτρης Διαμαντάκος και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter