Super League: Τέλος από τον Ιωνικό ο Σπανός

Super League: Τέλος από τον Ιωνικό ο Σπανός

Ιωνικός και Δημήτρης Σπανός έλυσαν την συνεργασία τους, καθώς η ομάδα της Νίκαιας είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Έλληνας προπονητής είχε παραιτηθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, αλλά τότε η διοίκηση είχε δηλώσει την απόλυτη στήριξή της προς το πρόσωπο του Σπανού. Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν και ο Ιωνικός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Από την ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώθηκαν τα εξής: 

«Η οικογένεια Τσιριγώτη θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Δημήτρη Σπανό για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Για όλες τις χαρές που ζήσαμε μαζί, για όσες φορές πανηγυρίσαμε αγκαλιά, αλλά και για όσες στεναχωρηθήκαμε. Η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, διότι ο κόουτς Σπανός είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, εξαιρετικός προπονητής και καλός φίλος. Η φιλία μας κρατάει εδώ και 30 χρόνια, γνωρίζουμε τον Δημήτρη από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο. Ξέραμε και ξέρουμε πως είναι ένας αξιόλογος και ξεχωριστός άνθρωπος, με μεγάλο ήθος και αξίες. Κόουτς, ένα ευχαριστώ είναι λίγο από την οικογένεια Τσιριγώτη και την οικογένεια του Ιωνικού για όσα έδωσες για αυτή την ομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter