Super League: Τέλος ο Χιλάλ Σουντανί από τον Ολυμπιακό

Super League: Τέλος ο Χιλάλ Σουντανί από τον Ολυμπιακό

Ο Χιλάλ Σουντανί αποχαιρέτησε σήμερα (25/1) τον Ολυμπιακό, έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του, επιβεβαιώνοντας έτσι τα ρεπορτάζ που είχαν αναπτυχθεί εδώ και ένα 20ήμερο καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολόγιζε στα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» και τον είχε διαρκώς εκτός αποστολής μετά τις γιορτές, με εξαίρεση τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Ο Αλγερινός επιθετικός που είχε μείνει πίσω ακόμη και από τον Κάιπερς στις επιλογές της επίθεσης, ενημερώθηκε προχθές από τον Ολυμπιακό, για την διακοπή της συνεργασίας τους και σήμςρα το πρωί αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ στον Ρέντη.

Ο Σουντανί θα μείνει ελεύθερος και θα επιστρέψει στην Κροατία όπου είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει μόνιμη κατοικία. 

Στον Ολυμπιακό, ο 33χρονος επιθετικός πήγε το καλοκαίρι του 2019 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρυσι που τον άφησε πολύ πίσω. Συνολικά έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 31 αγώνες, με 9 γκολ και 5 ασίστ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter