Super League: «Τρίποντο» παραμονής για ΟΦΗ, 2-1 τον Λεβαδειακό

Νίκη-οξυγόνο για τον ΟΦΗ στην 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου στην Super League. Οι κρητικοί σημείωσαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα με ανατροπή μάλιστα, 2-1 τον Λεβαδειακό (είχε να νικήσει από την 3η αγωνιστική στον Βόλο), ενώ ήταν η πρώτη στο γήπεδο τους…

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε τον ΟΦΗ όταν σε κόρνερ του Βρακά ο Ντουρμισάι στη μέρα των γενεθλίων του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

Ο ΟΦΗ αγχώθηκε περισσότερο κι έτσι δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι στο 49’ έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 0-2 αλλά το πλασέ του έδιωξε με τάκλινγκ ο Βούρος λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 73’ ο Νταμπράουσκας προχώρησε σε τρεις καθοριστικές –όπως αποδείχθηκε- αλλαγές και ο ΟΦΗ με την είσοδο των Νέιρα, Ντιουσέ και Μπιφουμά, πήρε εμπρός και έκλεισε τον Λεβαδειακό στα καρέ του. Και δύο λεπτά μετά από σέντρα του Θοράρινσον ο Νέιρα με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε 1-1. Και στο 82’ από κάθετη του Νέιρα, ο Μπιφουμά πάσαρε στον Ντουρμισάι που έγραψε το 2-1 και ξέσπασε σε λυγμούς…

Ο διαιτητής Αγγελάκης «κιτρίνισε» τους Βρακά, Μεγιάδο, Βούρο, Περέα, Ντίκο, Διαμαντή, Μάρκοβιτς, Νέιρα,

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Μεγιάδο (73’ Ντιουσέ), Περέα, Μπαλογιάννης (73’ Νέιρα), Μπουζούκης, Ντίκο (73’ Μπιφουμά), Ντουρμισάι (87’ Στάικος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Βήχος, Χάμοντ, Νίκας, Γιαννιώτας, Βρακάς, Σκβάρκα (89’ Σακό), Δούμτσιος (79’ Πέτρε).

Ετικέτες