Super League: «Τρίτωσε» τις νίκες ο Αστέρας

Super League: «Τρίτωσε» τις νίκες ο Αστέρας

Στο τελευταίο ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε την Λαμία με 4-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Πρωταγωνιστής στην τρίτη νίκη για τους Αρκάδες στο πρωτάθλημα ήταν ο Τασουλής, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (51’ και 92’). Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Σουάρεθ (21’) και Μπαράλες (45+2), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Ασίγκμπα. Η Λαμία από το 68’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος (82′ Κώτσιρας), Τασούλης, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια, Μουνάφο, Μπόρχα Φερνάντεζ (75′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (75′ Σίτο), Μαρκ Φερνάντεζ, Μπαράλες.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Κατσίκας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπεχαράνο (88′ Ράμος), Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς (74′ Σάλιακας), Τιρόνε (62′ Μπουλουλής), Τουράμ.

Πρώτος σκόρερ ο Μπαράλες

Ο Μπαράλες με το γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα στην Super League. Ο Αργεντινός φορ μετράει 27 τέρματα, ενώ ένα λιγότερο έχει ο Τσέζαρεκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter