Super League: Ξανά στην κορυφή ο Αρης, νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την ΑΕΛ

Super League: Ξανά στην κορυφή ο Αρης, νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την ΑΕΛ

Ο Άρης έκανε… περίπατο στην Λάρισα, νίκησε 3-0 την ΑΕΛ, και επέστρεψε στην κορυφή. Στον αντίποδα οι «βυσσινί» παρέμειναν στην 12η θέση, έχοντας μόλις μία νίκη σε εννέα παιχνίδια.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (18’ και 73’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σίλβα Σαντέ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα, ήρθαν τα γκολ. Μου δίνουν σίγουρα ψυχολογία και μακάρι να συνεχίσω έτσι. Η αλήθεια είναι πως ευκαιρίες κάναμε πάντα και δεν πετυχαίναμε πολλά γκολ.. Είναι πρόκληση για εμάς να είμαστε στην κορυφή», δήλωσε ο Μάνος, ενώ ο προπονητής του Ακης Μάντζιος είπε: «Ήμουν σίγουρος πως θα αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Μας στεναχώρησε αλλά δεν μας επηρέασε η ήττα. Δουλέψαμε καλά, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Μπήκαμε στις συνθήκες του αγώνα ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ και είχαμε φάσεις όπως είχε και η ΑΕΛ».

Ο Δημήτρης Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κωστή, Σπαρβ, Μούζεκ, Στελιάνο, Γκάμα.

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Ναγκί, Ηλιάδης (53’ Γκαζάλ), Σπαρβ (80’ Γλύνος), Στελιάνο, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (53’ Πινακάς), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Κρούγιτς, Κωστή (53’ Τόρζε).

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα (69’ Κάτσε), Ματίγια, Γκάμα (77’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (90’ Μπαγκαλιάνης), Μπερτόγλιο (69’ Σίλβα), Μάνος (77’ Λόπεθ).

** Από τον πάγκο αποβλήθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter