ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννενα 4-0: Ξέσπασε ο Δικέφαλος και έπιασε κορυφή

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννενα 4-0: Ξέσπασε ο Δικέφαλος και έπιασε κορυφή

Με το εντυπωσιακό 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ στην 18η αγωνιστική της Super League επωφελήθηκε από την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο τέταρτο πάντως ο ΠΑΟΚ έμοιαζε νωχελικός με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Μπατίστ. Μετά το 20λεπτο ο «δικέφαλος» ανέβασε την απόδοση του και αφού στο 21’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζίμα, στο 29’ άνοιξε το σκορ με τον Μπάμπα που πήρε το ριμπάουντ μετά απόκρουση του Κλέιμαν σε σουτ του Ντεσπόντοφ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πάντως μια ακόμη καλή ευκαιρία πάλι με τον Μπατίστ

Όμως στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ δεν είχε όρεξη για αστεία και μπήκε στο ματς φουριόζος να το καθαρίσει γρήγορα. Και μέσα σε 4 λεπτά μετέτρεψε το ισχνό 1-0 σε άνετο 3-0. Στο 49’ ο Μεϊτέ με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 και στο 53’ από σέντρα του Σάστρε ο Τζίμας πρόλαβε τον Εραμούσπε κι έκανε το 3-0. Στο 66’ νέα σέντρα του Σάστρε, η μπάλα κόντραρε στον Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 4-0. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 83’ ο Κλέιμαν έσωσε στο τετ α τετ με τον Τόμας.

Διαιτητής: Τσακαλίδης

ΠΑΟΚ: Κουλιεράκης, Σάστρε (79’ Λύρατζης), Μπάμπα, Οζντόεφ (73’ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (68’ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (68’ Κωνσταντέλιας), Τζίμας (68’ Τόμας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια (90’ Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (72’ Εφόρντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (72’ Λιάσος), Ριένστρα, Μπατίστ (62’ Ροσέρο), Κόντε (62’ Μπάλαν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter