Super League: Χωρίς νίκη έμεινανο Λεβαδειακός – Αστέρας (1-1)

Super League: Χωρίς νίκη έμεινανο Λεβαδειακός – Αστέρας (1-1)

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης αλληλοεξοντώθηκαν (1-1) κι έμειναν χωρίς νίκη μετά και την 5η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με ελάχιστες φάσεις να ανησυχούν τους δυο τερματοφύλακες. Την καλύτερη ευκαιρία έχασε ο Δούμτσιος στο 37′.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό και στο 47′ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λιάγκα. Ομως στο 54′ ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καστάνιο από γύρισμα του Μπερτόλιο.
Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και  στο 84′ ο Αστέρας αρχικά κέρδισε πέναλτι αλλά το VAR έδειξε οτι η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής και το φάουλ δεν αξιοποιήθηκε από τους Αρκάδες και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.
Ο διαιτητής Περράκης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπελμόντ, Δούμτσιο, Γκαρντάφσκι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88′ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59′ Τσιριγώτης), Μπελμόντ, Μουτίνιο (69′ Σβάρκα), Λούα Λούα (88′ Ρεγκίς), Δούμτσιος (59′ Βρακάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβαρες, Ντομίνγκεθ (46′ Γκαρντάφσκι), Στάνκο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο (74′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Μπαρτόλο), Μπενίτο (59′ Κρέσπι)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter