Survivor: Η ανατροπή της ανατροπής στο επεισόδιο της Δευτέρας

Survivor: Η ανατροπή της ανατροπής στο επεισόδιο της Δευτέρας

Το «φύγε εσύ – έλα εσύ», θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τις ανακατατάξεις που προκαλούν στο παιχνίδι το τροχαίο ατύχημα, η αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και η νοσηλεία του Μάριου – Πρίαμου Ιωαννίδη. 

Μια… πρώτη γεύση για τις αλλαγές που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας, έδωσε την περασμένη Παρασκευή, η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία αποκάλυψε ότι μετά το τροχαίο της ομάδας των «Μαχητών», πάρθηκε η απόφαση να γίνει ανακατανομή των ομάδων.

«Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον, γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, για να επέλθει ξανά η ισορροπία στην ομάδα των «Μαχητών», πράγματι θα υπάρξει μετακίνηση από την ομάδα των «Διασήμων». Οι συγκεκριμένες πηγές λένε – παρά τα όσα διαρρέονται – ότι μόνο ένας παίκτης των «Διασήμων» θα μετακινηθεί στην αντίπαλη ομάδα και αυτός δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Είναι άντρας, αλλά όχι ο Ντάνος!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter