Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση (Video)

Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση (Video)

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο Survivor για τον Στέλιο Χανταμπάκη, που αποχώρησε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, καθώς συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό ψήφων προτίμησης του κοινού, σε σχέση με τους συνυποψηφίους του για αποχώρηση, Γιώργο Χρανιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. 

«Το Survivor σήμερα τελείωσε για έμενα» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την αποχωρήσή του από το παιχνίδι.

«Γυρίζω σε κάτι πολύ όμορφο, στην οικογένειά μου, ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Νομίζω ότι φεύγω με πολύ όρεξη και δύναμη, να ομορφύνω τη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια.

Η σκέψη μου είναι ότι, οποιαδήποτε στιγμή μίλησα, υπήρχε λόγος για να μιλήσω. Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με κάποιο συμπαίκτη μου, ήταν γιατί πραγματικά δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι, δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους, τους ίδιους κανόνες και υπήρχε πραγματικός λόγος.

Έπαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια. Δεν πάτησα σε κανέναν άλλον συμπαίκτη μου ή αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα γενικότερα και δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου που με κάποιους δεν ήρθα κοντά ή δεν με συμπάθησαν… Για εμένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και η εκτίμηση των ανθρώπων που συμβίωνα». 

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter