Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρηση (Video)

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρηση (Video)

Για την εμπειρία του στο τηλεπαιχνίδι, αλλά και για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πριν καν λάβει μέρος, μίλησε ο Λάμπρος Χούτος, ο πρώην –πλέον- παίκτης των «Διάσημων», λίγο μετά την αποχώρησή του.

«Γενικά είμαι χαρούμενος πάρα πολύ, καταρχήν νιώθω τυχερός που μπόρεσα και ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, βγαίνω πολύ πλούσιος από εδώ από αυτά που έχω ζήσει και γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας τους άλλους ανθρώπους νιώθω ότι έχω την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μου», είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, συμπληρώνοντας:

«Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό μου πόδι, διότι ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν το κάνω, δεν μπορώ να τρέχω ή να περπατώ με μεγάλη διάρκεια, έκανα την τρελά να μην το κάνω και να έρθω, νιώθω υπερήφανος που έχω παίξει μέχρι τώρα! Για να καταφέρεις να μπεις σωστά σε αυτό το group πρέπει να έχεις πάντα σεβασμό στον επόμενο, διακριτικότητα, ευγένεια, καλοσύνη προς τον δίπλα σου».

Ερωτηθείς ποιοί θα του λείψουν περισσότερο είπε: «Λίγο πολύ όλοι θα μου λείψουνε, όλα τα παιδιά σαφώς αυτοί που πέρναγα λίγο πιο πολύ χρόνο όπως είναι ο Μπο και ο Χρανιώτης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter