Survivor: Οικοθελής αποχώρηση με εντολή …ιατρού – Ποιος παίκτης επιστρέφει (Photos)

Survivor: Οικοθελής αποχώρηση με εντολή …ιατρού – Ποιος παίκτης επιστρέφει (Photos)

“Απρόβλεπτες” είναι πλέον οι εξελίξεις στο ριαλιτοπαίχνιδο. Μία φεύγει …ένας επιστρέφει. Μια δυναμική παίκτρια δήλωσε ότι θα αποχωρήσει οικοθελώς από το παιχνίδι μετά τη συνεδρία που είχε με τον ψυχολόγο που έσπευσε στον μαγευτικό Άγιο Δομίνικο για να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό “Ε” η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά το χθεσινό “συμβούλιο του νησιού” και την αποπομπή ελέω της ψηφοφορίας του κοινού του Στέλιου Χανταμπάκη αποφάσισε να αφήσει τους συμπαίκτες της, την πείνα και τις δοκιμασίες και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αυτό τουλάχιστον μετέδωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «La Biri Biri» το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο», είπε η δημοσιογράφος του καναλιού Ε.

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως η παίκτρια αποχώρησε.

Τέλος, πάλι πληροφορίες που ελέγχονται – γιατί είναι και μακριά ο Άγιος Δομίνικος – αναφέρουν ότι η παραγωγή ενημερώθηκε για την πρόθεση του τραυματισθέντα στο τροχαίο της προηγούμενης εβδομάδας, Μάριου Πρίαμου, να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν παραμείνετε …συντονισμένοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter