Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Survivor: Πώς σχολίασαν οι «Μαχητές» την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη (Video)

Την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από το «Survivor» σχολίασαν οι «Μαχητές» 

«Το ότι έφυγε η Σόφη θα κάνει καλό σ’εμάς και κακό σ’αυτούς. Γιατί τους έβγαζε μια θετική αύρα, τους ένωνε και είπε καλό λόγια για μας. Είπε: “Χαίρομαι που οι αντίπαλοί μου είναι ομάδα” κι αυτό μας δίνει δύναμη και αυτούς τους αφήνει κενούς. Πιστεύω η απουσία της θα τους διαλύσει ακόμα χειρότερα. Έφυγε αυτός που ένωνε το πάζλ γιατί δεν υπάρχει άλλος δυναμικός εκεί μέσα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος.

Ενώ και Ειρήνη Κολιδά συνέχισε: «Βλέπεις ότι παρόλο υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, είναι δίκαιοι, σωστοί, αγαπησιάρηδες, με καλή διάθεση, με όλα τους τα καλά και φεύγουν αυτοί και συνεχίζουν και επικρατούν άνθρωποι οι οποίοι έχουν σκοπό, δόλο, ψέμα, υποκρισία. Ευελπιστώ, ότι κάποια στιγμή είναι κύκλος και γυρνάει και κάποια στιγμή οι άνθρωποι οι οποίοι αξίζουν θα είναι αυτοί που θα παραμείνουν».

Πηγή: gossip-tv

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.