Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Survivor: Τελικά το βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; (Video)

Μείζον θέμα και μείζον ερώτημα: Βλέπει Surviror ο Κυριάκος, ναι ή όχι; Κι αν όχι, γιατί; 

Ταλανίζεται το πανελλήνιο με αυτές τις απορίες. Γι αυτό και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έσπευσε να απαντήσει στο φλέγον αυτό ζήτημα (σε αντίθεση με άλλα ζητήματα, στα οποία τηρεί σιγή ασυρμάτου…)

Κληθείς λοιπόν να απαντήσει από το ΚΡΗΤΗ TV στο αν βλέπει ή όχι το τηλεπαιχνίδι, απάντησε ότι δεν το παρακολουθεί και ιδιαίτερα, το θεωρεί όμως, όπως είπε, "ένα φαινόμενο που θέλω να το εξετάσω . Δεν το κρίνω ούτε αρνητικά ούτε θετικά , ούτε σπεύδω να βγάλω ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα. Μου προξενεί ενδιαφέρον, είναι ένα φαινόμενο που βλέπει η ελληνική κοινωνία γι αυτό δεν σπεύδω να βγάλω συμπέρασμα αλλά τώρα τελευταία αρχίζω να ενημερώνομαι για αυτό».

Κι όμως, πριν από λίγο καιρό, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε εκφράσει άποψη για το Survivor, και μάλιστα… κατηγορηματική, κατά τη ζωντανή συζήτηση που είχε με κόσμο στη σελίδα του στο Facebook.

Τι κάνει ο άνθρωπος για μια ασυλία…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.