Survivor: Το παρασκήνιο για το πώς φτάσαμε στους νέους υποψηφίους για αποχώρηση

Survivor: Το παρασκήνιο για το πώς φτάσαμε στους νέους υποψηφίους για αποχώρηση

Επεισοδιακό μέσα στην στημένα αυθόρμητη εξωτερίκευση συναισθημάτων το κυριακάτικο ριάλιτι. Οι ειδικοί μιλάνε για προτάσεις προς αποχώρηση “έκπληξη”. Και η τηλεθέαση ανεβαίνει, όχι στον Γολγοθά. Εκεί ανηφορίζει η αισθητική…

Οι διάσημοι παραμένουν διάσημοι αλλά θα μείνουν λιγότεροι στο μαγευτικό σκηνικό του ριάλιτι-παιχνιδού, αφού παρά τη διασημότητά τους δεν καταφεραν να κερδίσουν στα αγωνίσματα. 

Έτσι οι Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Αγγελόπουλος και Στέλιος Χανταμπάκης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και περιμένουν το χριστεπώνυμο πληθος των τηλεθεατων ν’ αφήσει την κατάνυξη των ημερών στην άκρη και να ψηφίσει ποιος από τους τρεις θα παραμείνει στον αγώνα.

Οι κυρίες Ειρήνη Παπαδοπούλου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν την προσωπική τους ασυλία κι έτσι με τις ψήφους τους έστειλαν στο κοινό -Πιλάτο να διαλέξει μεταξύ των Χρανιώτη και Αγγελόπουλου.

Το “συμβούλιο” του νησιού είχε όπως πάντα πικρίες και κατινιές πασπαλισμένες με ψυχολογική ένταση και πολλά κοντινά στα κουρασμένα πρόσωπα των επιζησάντων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter