Σβήνει το όνειρο της πρόκρισης στο Μουντιάλ για την Εθνική μας – Ηττήθηκε 2-0 από τη Σουηδία

Σβήνει το όνειρο της πρόκρισης στο Μουντιάλ για την Εθνική μας – Ηττήθηκε 2-0 από τη Σουηδία

Η Εθνική Ομάδα δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι του «Friends Arena», ηττήθηκε 2-0 από την Σουηδία και στην ουσία έσβησαν οι όποιες ελπίδες είχε να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η «γαλανόλευκη» κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε άτυχη, αφού είχε δύο δοκάρια, ενώ ο αντίπαλος της δεν έκανε ούτε φάση σε αυτό το διάστημα.

Μόλις στο 2’ ο Μασούρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, το πλασέ του όμως ήταν άστοχο.

Στο 4’ ο Παυλίδης τροφοδότησε τον Μασούρα, αυτός πλάσαρε από θέση τετ α τετ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, επειδή ο Ελληνας επιθετικός ήταν οφσάιντ.

Ο 27χρονος επιθετικός ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι και στο 21’ είχε δοκάρι. Ο Μπακασέτας του έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Ολσεν, αλλά το σουτ του κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σουηδού γκολκίπερ.

Στο 35’ ο Μπουχαλάκης με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε και πάλι σε θέση για γκολ τον Μασούρα, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Ολσεν.

Στο 39’ η Εθνική είχε και δεύτερο δοκάρι. Ο Μασούρας έβγαλε «γλυκιά» σέντρα, ο Παυλίδης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Σουηδία για πρώτη φορά απείλησε στο 56’ με δυνατό σουτ του Κουάιζον, αλλά ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 57’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μαυροπάνος ανέτρεψε τον Ισακ. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 59’ ο Φόρσμπεργκ και άνοιξε το σκορ.

Το 1-0 αποσυντόνισε την Εθνική μας που δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 69’. Από βολέ του Ολσεν, ο Ισακ βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (2-0).

Ο Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ απέβαλε στο 86’ τον Χατζηδιάκο (δεύτερη κίτρινη), ενώ έδειξε κίτρινη και στους Εκνταλ, Σβάνμπεργκ, Μαυροπάνο, Μπακασέτα.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Αουγκούστινσον, Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Κραφθ, Κλάεσον (81’ Σβάνμπεργκ), Όλσον, Έκνταλ (81’ Καγιούστε), Φόρσμπεργκ (87’ Μ. Ολσον), Κουάιζον (87’ Γκιόκερες), Ίσακ.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (84’ Λημνιός), Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης (71’ Πέλκας), Μπακασέτας, Μασούρας (71’ Τζόλης), Παυλίδης (75’ Δουβίκας).

**Στο άλλο ματς του ομίλου η Γεωργία νίκησε εκτός έδρας το Κόσοβο με 2-1.

Η βαθμολογία του ομίλου: Σουηδία 15, Ισπανία 13,

Ελλάδα 9, Γεωργία 4, Κόσοβο 4.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter