Το Novartis-gate και τα «πυρά»

«Σώνεται το λαδάκι» του Αβραμόπουλου στην Κομισιόν;

«Ευρωπαϊκά» πυρά δέχεται, το τελευταίο διάστημα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μολονότι ο Έλληνας επίτροπος στις Βρυξέλλες, καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες ώστε η εμπλοκή του ονόματός του στο Novartis-gate να περάσει στα “ψιλά”, την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας στους διαδρόμους της Κομισιόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ορισμένοι επίτροποι έχουν ζητήσει από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να επιληφθεί του θέματος. 

Ο έμπειρος Γιούνκερ προσπαθεί να τους “μανιπουλάρει” λέγοντάς τους ότι η υπόθεση βρίσκεται στην ελληνική δικαιοσύνη και η Κομισιόν θα μπορεί να ζητήσει την παραίτησή του μόνον εφόσον κριθεί ένοχος από το δικαστήριο. 

Από την πλευρά του, πάντως, ο Δ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι "δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησης" κι ότι συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του στις Βρυξέλλες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.