“Σχέδιο Χρυσοχοΐδη” για ΚΤΕΛ: Κατεβάζουν τους υπεράριθμους και τους αφήνουν να περιμένουν το… επόμενο

“Σχέδιο Χρυσοχοΐδη” για ΚΤΕΛ: Κατεβάζουν τους υπεράριθμους και τους αφήνουν να περιμένουν το… επόμενο

Στην εφαρμογή υποτιθέμενου σχεδίου για την τήρηση των μέτρων που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προχωράει από σήμερα το πρωί η Τροχαία. Αλλά πέρα από τους συνήθεις “ενόχους” δηλαδή κάποιους επιβάτες που δε φορούν μάσκες, η κυβέρνηση φυσικά δεν ασχολείται με την βαθύτερη αιτία του προβλήματος, τις τεράστιες ελλείψεις σε λεωφορεία και οδηγούς που έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ αραιά δρομολόγια και τον ακραία συνωστισμό στα οχήματα. 

Το “σχέδιο” της κυβέρνησης περιλαμβάνει αυστηρούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας και υπεράριθμους επιβάτες, ενώ τις ενέργειες της Τροχαίας εποπτεύει προσωπικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η Τροχαία «σαρώνει» τους κεντρικούς σταθμούς μετεπιβίβασης μετρό, ΗΣΑΠ, στάσεις αστικών λεωφορείων και τις γραμμές αστικών συγκοινωνιών σε συνεργασία με ΟΑΣΑ, καθώς και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Από το πρωί, σε 655 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην Αττική, σε αστικά λεωφορεία, βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε στους παραβάτες το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Σύμφωνα δε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί της τροχαίας εντόπισαν 6 λεωφορεία των ΚΤΕΛ στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας στα οποία επέβαιναν υπεράριθμοι. Οι υπεράριθμοι επιβάτες… αποβιβάστηκαν στα διόδια και παρέμειναν σε εσωτερικό χώρο έως ότου τους παρέλαβαν άλλα λεωφορεία των ΚΤΕΛ. 

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter