Σχεδόν καταστράφηκε το αυτοκίνητο του Τάιγκερ Γουντς – «Είναι τυχερός που ζει» (Photos)

Σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια αναρρώνει ο Τάιγκερ Γουντς μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε την Τρίτη.

Δείτε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Τάιγκερ Γουντς

Η αστυνομία του Λος Άντζελες αναφέρει πως το αυτοκίνητο του Γουντς ανετράπη, βγήκε εκτός δρόμου και υπέστη σοβαρές ζημιές ενώ πυροσβέστες βοήθησαν τον Αμερικανό θρύλο του γκολφ να βγει για να μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.

«Είναι τυχερός που ζει»

Το ESPN αναφέρει πως ο Τάιγκερ Γουντς έχει δύο συντριπτικά κατάγματα αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει ενώ του τοποθετήθηκε λάμα στην κνήμη και βίδες στον αστράγαλό του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας έχει ως εξής: «Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη και τα πάρα πολλά μηνύματα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Τάιγκερ Γουντς έχει τις αισθήσεις του, ανταποκρίνεται και αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ευχαριστούμε τους υπέροχους γιατρούς και το προσωπικό του Harbor UCLA Medical Center, τον σερίφη του Λος Άντζελες, καθώς και την πυροσβεστική υπηρεσία. Η στήριξη και η βοήθειά σας ήταν απίστευτη.

Δεν θα υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση προς το παρόν. Ευχαριστούμε για τις ευχές και θέλουμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του».

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε πως «Ο Γουντς είναι πολύ τυχερός που βγήκε ζωντανός από εκεί μέσα» καθώς το αυτοκίνητό του έχει καταστραφεί.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος καθώς οι μέχρι στιγμής πληροφορίες είναι πως δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος.




Ετικέτες