Σχετίζεται με το ντέρμπι «αιωνίων» η έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι;

Σχετίζεται με το ντέρμπι «αιωνίων» η έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι;

Άγνωστοι τοποθέτησαν σήμερα Παρασκευή εμπρηστικό μηχανισμό που εξερράγη στις 5 τα ξημερώματα, στην είσοδο πολυκατοικίας στο Γάλατσι, προκαλώντας υλικές ζημιές στην πρόσοψη της, ενώ έγραψαν με σπρέι και υβριστικά συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας στην οποία κατοικεί ο Τμηματάρχης της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ του Γαλατσίου. 

Σε ένα από αυτά έγραψαν: «Μ…….. γαμ….ι κι εσύ και η αθλητική βία».

Ο Τμηματάρχης υπηρετεί τα οκτώ τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο τμήμα και θεωρείται από τους πλέον ικανούς και εξειδικευμένους στην Ελλάδα σε θέματα καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η τοποθέτηση του εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του, στο Γαλάτσι, χαρακτηρίζεται από την υπηρεσία του «μήνυμα» οργανωμένων οπαδών προς στον ίδιο, καθώς μετά από δική του πρόσφατη έρευνά σχετικά με επεισόδια σε κάποιο γήπεδο, ασκήθηκαν εισαγγελικές διώξεις εναντίον των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.gr, αστυνομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η έκρηξη πιθανότατα να σχετίζεται με το κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κι εκτιμούν ότι οι δράστες θα επιδιώξουν να στείλουν νέο «μήνυμα» και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, πριν ή μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter