Σχολεία: Κλειστά λόγω χιονιά, σε Δυτ. Μακεδονία, Ιωάννινα και Δυτ. Θεσσαλία

Σχολεία: Κλειστά λόγω χιονιά, σε Δυτ. Μακεδονία, Ιωάννινα και Δυτ. Θεσσαλία

Επέστρεψαν από τα ξημερώματα, τα χιόνια σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία και Δυτική Θεσσαλία, με αποτέλεσμα οι αρχές σε αρκετούς δήμους να κρατήσουν – για λόγους ασφαλείας – κλειστά και σήμερα τα σχολεία.

Στα Ιωάννινα, ο δήμος αποφάσισε να μην λειτουργήσουν ούτε σήμερα τα σχολεία της πόλης. Αντίστοιχες αποφάσεις, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, πήραν οι δημοτικές αρχές και σε Δωδώνη, Ζίτσα, Μέτσοβο, Πωγώνι και Βόρεια ΤΖουμέρκα. Σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας έχει βγάλει στους δρόμους μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες.

Με έκτακτες αποφάσεις των δημάρχων Καστοριάς και ‘Αργους Ορεστικού στην Π.Ε. Καστοριάς, Γρεβενών στην Π.Ε. Γρεβενών και Σερβίων – Βελβεντού στην Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, λόγω της χιονόπτωσης και των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Το χιόνι που πέφτει από πρωί στην δυτική Θεσσαλία οδήγησε τις αρχές να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία του Δήμου Τρικάλων και Καλαμπάκας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter