Σχολεία: Πιθανόν στις 14 Σεπτεμβρίου η έναρξη

Μετάθεση για μία εβδομάδα, φαίνεται ότι παίρνει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες είναι πιθανότερο τα σχολεία να ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου και όχι στις 7 όπως είχα αρχικά ανακοινωθεί.

Την οριστική ημερομηνία αναμένεται να ανακοινώσει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα στις 16:00, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Θέμα της συνέντευξης θα είναι οι όροι έναρξης λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών όλων των βαθμίδων για το σχολικό – ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

Μία ημέρα μετά, την Τρίτη, θα γίνει η ενημέρωση στη Βουλή, με τους δύο υπουργούς Ν. Κεραμέως και Β. Κικίλια, να ενημερώνουν όλα τα κόμματα για την πανδημία του κορωνϊού στους τομείς αρμοδιοτήτων τους. Και εκεί θα συζητηθεί εκτενώς και το άνοιγμα των σχολείων και η πιθανή παράταση μίας εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.