Συγγενής Κατσίφα: «Τον εκτέλεσαν με δύο βολές δίπλα στην καρδιά»

Συγγενής Κατσίφα: «Τον εκτέλεσαν με δύο βολές δίπλα στην καρδιά»

Για δολοφονία κάνουν λόγο οι συγγενείς του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

«Δέχτηκε δύο βολές δίπλα στην καρδιά με διαμπερή τραύματα από όπλο μεγάλο. Δυνατό όπλο από κοντινή απόσταση» δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Βαγγίτης, συγγενής του 35χρονου ομογενή ο οποίος μίλησε δημόσια προκειμένου όπως είπε να βάλει τέλος στην παραπληροφόρηση που υπάρχει.

«Δεν ήταν κρυμμένος, δεν ήταν κάτω σε χόρτα, πίσω από πέτρες. Τίποτα. Τα τραύματα τα δέχτηκε όρθιος. Τους δολοφόνους τους έβλεπε ξεκάθαρα» ανέφερε ο κ. Βαγγίτης.

«Είναι σαν να βγήκε και να τους είπε: “Εδώ είμαι, δεν φοβάμαι, μπορείτε να με σκοτώσετε αν έχετε τα κότσια” και τον σκότωσαν».

Αλλοίωσαν πολύτιμα στοιχεία στην σορό του

Χθες το απόγευμα η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα προλκειμένου να εξεταστεί και από Έλληνα ιατροδικαστή όπως είχε ζητήσει εξαρχής η οικογένεια του και είχαν αρνηθεί η αλβανικές αρχές. Τελικά το αίτημα έγινε δεκτό και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μόλις εξέτασε τη σορό του Κωνσταντίνου ότι είχαν αλλοιωθεί πολύτιμα στοιχεία.

Τα τραύματα είχαν ραφτεί και στη συνέχεια ο Αλβανός ιατροδικαστής είχε πλύνει το σώμα.

Με τον τρόπο αυτό ο Έλληνας ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση να κάνει ουσιαστική έρευνα στη σορό.

Το γεγονός κινεί υποψίες καθώς ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό ο πραγματογνώμονας της οικογένειας δεν μπορεί παρά να δεχθεί τα στοιχεία που θα λάβει από την αλβανική πλευρά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας ιατροδικαστής είδε τη σορό του 35χρονου για διάστημα μόλις πέντε λεπτών.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν ισχύει το σενάριο που διέρρεαν κάποιες πλευρές πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας τραυματίστηκε αρχικά και στη συνέχεια δέχθηκε χαριστική βολή από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι συγγενείς του δέχθηκε δυο σφαίρες στην καρδιά από απόσταση περίπου 25 μέτρων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter