«Συγγνώμη, λάθος…» από τον Πατούλη για το ζεϊμπέκικο μετά τον σάλο

«Συγγνώμη, λάθος…» από τον Πατούλη για το ζεϊμπέκικο μετά τον σάλο

Όχι μία αλλά δύο φορές «συγγνώμη» ζητάει ο Γιώργος Πατούλης σε δημόσια δήλωσή του, καθώς έπειτα από την αφωνία ολόκληρης της ημέρας, αρκούσαν οι κυβερνητικές διαρροές πως «όλα είναι ανοιχτά» για το γαλάζιο χρίσμα της Περιφέρειας Αττικής για να τον αναγκάσουν να πάρει θέση.

Διαβάστε επίσης: Ο Πατούλης στο… «βρέχει φωτιά στη στράτα μου» (Video)

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επιχειρώντας να… μοιραστεί τις ευθύνες με τις παρευρισκόμενες.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ώρες, βίντεο που τον δείχνει για μία ακόμα φορά να βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, τον καταγράφει σε Gala για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο Μέγαρο το βράδυ της Πέμπτης να χορεύει ζεϊμπέκικο, την ώρα που ολόκληρη η χώρα δίνει μάχη με τις φλόγες για 12 ημέρες και θρηνούμε 5 νεκρούς, μεταξύ των οποίων οι δύο πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο.

«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου» αναφέρει ακόμα στην ανάρτησή του, η οποία ήρθε ως αντίδραση στις διαρροές του Μοσχάτου εναντίον του.

Λίγη ώρα πριν ο Γ. Πατούλης προχωρήσει στη… δημόσια απολογία του, κυβερνητικά ΜΜΕ επικαλούνταν κυβερνητικούς παράγοντες που έθεταν υπό αίρεση την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπό του για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» φρόντισαν από το Μέγαρο Μαξίμου να του στείλουν το μήνυμα.

«Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» κατέληξε στη «διπλή» συγγνώμη του ο Γ. Πατούλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter