«Συγγνώμη» από Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο, για «δεύτερη ευκαιρία» μιλάει ο Σαλάχ

«Συγγνώμη» από Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο, για «δεύτερη ευκαιρία» μιλάει ο Σαλάχ

Ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα, ήταν για μια ακομη φορά πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο, αυτή την φορά κατά την διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής (δiεξάγεται αυτές τις μέρες στην Αίγυπτο) που είχε αποτέλεσμα την αποπομπή του δια παντός από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Σήμερα (27/6) ο Ουάρντα ανέβασε βίντεο στα social media με το οποίο ζητησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, όσους θίχτηκαν από την συμπεριφορά μου. Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα το μεγαλύτερο όνομα της χώρας ο Μο Σαλάχ ο άσος της Λίβερπουλ έγραψε στα social media ένα καταπληκτικό σχόλιο για το ατόπημα του Ουάρντα (παρενόχλησε σεξουαλικά ένα γνωστό μοντέλο της Αιγύπτου) και το οποίο προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια από τους συμπατριώτες του. Εγραψε ο ηγέτης της εθνικής Αιγύπτου και της Λίβερπουλ: «Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. ‘Oχι’ σημαίνει ‘όχι’. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν ιερά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στην γκιλοτίνα, που είναι η πιο εύκολη διαφυγή”.

Λίγο αργότερα ο Σαλάχ επανήλθε με δεύτερο ποστάρισμα: «Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση”.

Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο, η Μερχάν Κέλερ, κατήγγειλε δημόσια ότι παρενοχλήθηκε με ερωτικά μηνύματα στο instagram από τον Ουάρντα αλλά και τους συμπαίκτες του στην εθνική Αχμέντ Χασάν, Αϊμάν Ασράφ και Μαχμούντ Αλ Ουένς. Μάλιστα η Κέλερ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τα μηνύματα που δέχτηκε από τον Ουάρντα και προκάλεσε σοκ σε όλη την χώρα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter