Συγκάλυψη Novartis: Ανακρίτρια ειδικού σκοπού – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Συγκάλυψη Novartis: Ανακρίτρια ειδικού σκοπού – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Αρνήθηκε ακόμη και στοιχεία από πράκτορα του FBI.

Ολες οι παρανομίες της Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου στη συνωμοσία που εργαλειοποίησε τη Δικαιοσύνη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Της Δικαιοσύνης ήλιε… κολλητέ

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για την ταχυδακτυλουργό των ανακριτικών διαδικασιών που κατάφερε να «βγάλει» μια σκευωρία από ένα σκάνδαλο συγκλονιστικών διαστάσεων

Συνέντευξη/Δόμνα Μιχαηλίδουυφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων

«Πρέπει να βγάλουμε τα παιδιά από τα ιδρύματα και να τους βρούμε την κατάλληλη οικογένεια»

Οριστική κατάργηση της ιδρυματικής φροντίδας ζητούν και οι κοινωνικοί λειτουργοί καθώς εκεί, σύμφωνα με στατιστικές, υπάρχει κίνδυνος κακοποίησης σε ποσοστό 85%

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ Ποιος πλήρωσε τα εισιτήρια του Μητσοτάκη στο NBA;

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ Κατασκευάζουν κλίμα… επταετίας αντί για βιβλιοθήκη

Φοιτητές και καθηγητές μιλούν για το άγριο αστυνομικό πογκρόμ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Σκληρή αντιπολίτευση σε όλα τα μέτωπα

Την Κυριακή η εκλογή γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Επικοινωνιακά παιχνίδια και όχι εθνικό σχέδιο

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ «Κρύβουν» 450.000 εκκρεμείς συντάξεις

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Θεοδώρα Τζάκρη Απόστολος Πάνας Χάρης Τσιόκας Νίκος Αστρουλάκης

 

 

To DocVille

H Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento

«Δεν μπορεί κάποιος να χτυπάει τη σύντροφό του κι αυτό να θεωρείται φυσιολογικό. Αλλάζει η εποχή. Αλλάζει αργά, με δυσκολία, όμως αλλάζει»: Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στην Ηλέκτρα Ζαργάνη μιλάει για τη θεατρική παράσταση «Backpack» την οποία σκηνοθετεί, τα έμφυλα στερεότυπα της ελληνικής τηλεόρασης, το #MeToo και τις γυναικοκτονίες.

«Είμαστε μια κοινωνία σε σύγχυση και δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος ο Νεοέλληνας. Ψάχνεται να δει τι θα του συμβεί και δεν ξέρει από πού του έρχεται»: Η Δήμητρα Γαλάνη, λίγο πριν από τη συναυλία της στις 3 Ιουνίου στο Faliro Summer Theater, συζητάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για την τέχνη ως άμυνα στην περιρρέουσα ασχήμια, το επάγγελμα του τραγουδιστή τη σημερινή εποχή, την κατάσταση (αλλά και τη διάθεση) της ελληνικής κοινωνίας και τον έρωτα ως πολιτική πράξη.

«Το γεγονός ότι ο Σιντ (Μπάρετ) είχε θέμα με το LSD ήταν πιθανότατα ο λόγος που οι υπόλοιποι τρομάζαμε στην ιδέα των ναρκωτικών. Επίσης η μουσική που κάναμε ήταν εξαρχής πολύ περίπλοκη για να τη συνδυάσουμε με ουσίες»: Ο θρυλικός ντράμερ των Pink Floyd Νικ Μέισον μιλάει με την Έμυ Ντούρου για την εποχή της ψυχεδέλειας, τη σχέση του με τον Σιντ Μπάρετ, τον Ντέιβιντ Γκίλμορ και τον Ρότζερ Γουότερς, τη διάλυση των Floyd και τη σημερινή μουσική.

Μια περιήγηση στον Εθνικό Κήπο για να διαπιστώσουμε τις αλλαγές που επιχειρεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στον χώρο του ιστορικού πάρκου με το σχέδιο «Νέα εποχή για τον Εθνικό Κήπο». Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

«Εικόνες, ιστορίες και μουσική μπορούν να αποκαλύψουν τα μυστήρια, την ομορφιά και τις ατέλειωτες δυνατότητες που μας περιβάλλουν»: Ο σκηνοθέτης του animation «Ίκαρος και Δαίδαλος» Κάρλο Βόγελε μιλάει με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για την ταινία του, το στούντιο Pixar, τους αρχαιοελληνικούς μύθους και τη μινωική Κρήτη.

Το 2ο Books n’ Beer Fest ανοίγει  τις πόρτες του στις 3 Ιουνίου στο Πεδίον του Άρεως και για τις θεματικές του γράφουν στο Docville o Τάσος Θεοφίλου («Γυναικοκτονίες και δικαίωμα στη γυναικεία αυτοάμυνα»), η Δανάη Ταχτάρα («Λατινική Αμερική»), η Τίνα Αντωνίου («Φύλο, φυλή, τραύμα και τάξη») και η Μι Δέλτα (ενημέρωση από δικηγόρους και δημοσιογράφους για το εφετείο της υπόθεσης «Χρυσή Αυγή»).

«Μικρασιατική μνημοσύνη»: Ο καθηγητής Δημόσιας Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χάρης Αθανασιάδης γράφει για την παροχεύτευση της επώδυνης ιστορικής μνήμης στον αστικό ιστό της Νέας Σμύρνης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter