Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, «για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στην συνεδρίασε της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε εκτάκτως στις 30/11/2022, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε:

1. Η έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, προκειμένου να συζητήσει τα επείγοντα θέματα του κλάδου και να πάρει σχετικές αποφάσεις.

2. Η διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00΄, έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 25, Αθήνα).

Καλούνται τα μέλη των Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση για να στείλουμε σθεναρά το μήνυμά μας στον Υπουργό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter