Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη (video)

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη (video)

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών δυνάμεων να παρεμποδίσουν την συγκέντρωση των αναρχικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκείνοι κατάφεραν να συγκεντρωθούν μπροστά από την κατάληψη 111 της οδού Εγνατίας. Προσέγγισαν το σημείο σε μικρές ομάδες λίγων ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι, αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης είχαν προγραμματίσει για τις 13:00 συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στους χώρους που τελούν υπό κατάληψη.

Αυτή τη στιγμή η ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αξιολογεί την κατάσταση και εξετάζει τις επιλογές της. Υπάρχει επικοινωνία και με αρμόδια εισαγγελική αρχή για το αν θα γίνει επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να επιβληθούν πρόστιμα στους αντιεξουσιαστές για παράβαση του νόμου περί Covid-19.

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται επί της οδού Εγνατία και με το γνωστό ηχογραφημένο μήνυμα αστυνομικοί καλούν τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν από τον χώρο, καθώς δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός.

Στη θέα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter