Συγκέντρωση καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού – Ζητούν παραίτηση της Μενδώνη (Photos)

Συγκέντρωση καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού – Ζητούν παραίτηση της Μενδώνη (Photos)

Με σύνθημα «Μενδώνη παραιτήσου» δεκάδες καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων στον χώρο του θεάτρου.

Εκπρόσωποι του χώρου του πολιτισμού και των υπαλλήλων του υπουργείου συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στο κτήριο της οδούς Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Παρόντες είναι και φοιτητές του Εθνικού Θεάτρου, που απαιτούν «Δικαιοσύνη τώρα»

Αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα έδωσαν τη δική τους απάντηση στην «εξαπατημένη» υπουργό, Λίνα Μενδώνη που στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την υπόθεση Λιγνάδη. 

Επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με επιστολή-καταπέλτη καλούν την υπουργό να παραιτηθεί, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ενώ προσθέτουν ότι ήδη υπήρξαν και άλλο απαράδεκτοί χειρισμοί από την Λ. Μενδώνη σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter