Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Σημειωτόν η κυκλοφορία στο κέντρο

Συγκέντρωση συνταξιούχων στο Σύνταγμα (Photos)

Στην πανελλαδική συγκέντρωση συμμετέχουν οι ομοσπονδίες συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και δικηγόρων.

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι αυτή την ώρα στο Σύνταγμα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες περικοπές των συντάξεων τους.

Στην πανελλαδική συγκέντρωση συμμετέχουν οι ομοσπονδίες συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και δικηγόρων.

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων έχουν έρθει περισσότερα από 70 πούλμαν από όλη τη χώρα. Οι συνταξιουχοι ζητούν "να μπει ένα τέλος στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, να τους επιστραφούν όσα τους έχουν πάρει, να δοθεί δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να σταματήσει η φοροεπιδρομή που τους οδηγεί σε περαιτέρω φτωχοποίηση".

Μετά τις ομιλίες των επικεφαλής των συνταξιούχων, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, ενώ θα υπάρχει και φαγητό για όσους έχουν ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα για να παραβρεθούν στην κινητοποίηση.

Εξαιτίας, της συγκέντρωσης έχει δημιουργηθεί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους γύρω δρόμους. 

Συγκεκριμένα, σημειωτόν διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο και κάθοδο της Λεωφόρου Β.Σοφίας, στην κάθοδο της Λ.Κωνσταντίνου, στη Λ.Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, ενώ κλειστή είναι η Αμαλίας και η Πανεπιστημίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.