Συγκίνησε η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της Χρήστο – Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου

Συγκίνησε η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της Χρήστο – Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μιλώντας για το γιο της Χρήστο.

Η ηθοποιός έχει έναν πανέμορφο 18χρονο γιο, που μάλιστα της μοιάζει και νιώθει τυχερή που ο θεός την αξίωσε να γίνει μάνα. Στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος, η μητέρα του στέκεται πάντα στο πλευρό του, χωρίς, ούτε μια στιγμή να παραπονιέται, αφού όπως η ίδια δηλώνει έχει όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά της και αυτό δεν το αλλάζει με όλο το χρυσάφι του κόσμου!

Απόσπασμα από την συνέντευξη

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα.

Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου»

«Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter