Συγκινητικός Αλμέιδα: «Ο πατέρας μου και ο Μιχάλης βοήθησαν από ψηλά»

Συγκινητικός Αλμέιδα: «Ο πατέρας μου και ο Μιχάλης βοήθησαν από ψηλά»

«Θα έπρεπε να γράψουμε μία ξεχωριστή παράγραφο για τα συναισθήματα που έχουμε από τον χαμό αυτό του παιδιού. Πιστεύω σε αυτή τη δικαιοσύνη που από κάπου θα έπρεπε να αποδοθεί προς την οικογένειά του Μιχάλη. Είχα τη δυνατότητα να συζητήσω με τη μητέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια. Γνωρίζω και πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας μου από ψηλά κάνουν μια προσπάθεια για να… βοηθήσουν την ομάδα” δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα φορτισμένος συγκινησιακά μετά την επική πρόκριση της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε ακόμη στη συνέντευξη Τύπου:

“Στο αγωνιστικό κομμάτι αφήσαμε έξω έναν μεγάλο αντίπαλο. Έναν αντίπαλο με κινητικότητα, με τεχνική που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αποδείξαμε ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είναι εύκολο σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση να βάλεις τέσσερα γκολ σε αυτή την Ντιναμό. Επίσης, κάναμε και πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δημιούργησε και τις έκανε γκολ. Μένουν πολλά θετικά πράγματα από το παιχνίδι, πολλά που μπορούν να διορθωθούν. Η αγάπη που έδειξαν οι παίκτες είναι σημαντική».

Για το πείσμα της ΑΕΚ να ξυνηγήσει κι άλλο γκολ για να μη πάει στη παράταση, είπε: «Όλοι είμαστε πεπεισμένοι γι’ αυτό που κάνουμε. Η όρεξη η διάθεση που δείχνουμε. Το πόσο ενωμένη είναι αυτή η ομάδα. κάναμε πάλι πέντε αλλαγές και η ομάδα ανέβηκε. Είναι αυτό το κομμάτι που δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ. Μπορεί να παίξουμε άσχημα, μπορεί καλούτσικα, αλλά ποτέ δεν τα παρατάμε».

Για το αν ήταν και θέμα τιμής η πρόκριση δήλωσε: «Δουλεύω και ζω με βάση την τιμή. Δεν είναι εύκολο. Επειδή ειμαι κι εγώ αμαρτωλός όπως ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν είναι εύκολο να ζεις βάσει της τιμής σου. Δουλεύω για την τιμή που μου δίνει το ποδόσφαιρο. Για το πάθος, για το σεβασμό που έχω στο ποδόσφαιρο, γιατί μου άλλαξε τη ζωή μου. Κάθε φορά που αφιερωνω ένα δευτερόλεπτο στη ζωή μου το κάνω για το τιμήσω. Δεν το κάνω για χρήματα, δεν το κάνω για φήμη. Το κάνω για το τιμήσω. Είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μου».

Για την Αντβερπ: «Από αύριο ξεκινάμε να τους μελετάμε. Ηταν αρκετός ο χρόνος που αφιερώσαμε στην Ντιναμό. Εχουμε λίγες ημέρες προετοιμασίας και ξεκούρασης για να τους αντιμετωπίσουμε. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω ότι και εμείς μετατρεπόμαστε σε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter