Συγκλονιστική αποκάλυψη από μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Συγκλονιστική αποκάλυψη από μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, αφού μέρα με τη μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα για το θάνατο της 44χρονης γυναίκας.

Αυτή τη φορά, έρχεται στην επιφάνεια μια νέα μαρτυρία από ένα πρόσωπο «κλειδί» το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου υπάρχει ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έχει εντοπιστεί από τον εισαγγελική έρευνα και θα έπρεπε να είναι προστατευόμενος μάρτυρας γιατί είδε τι συνέβη εκείνο το απόγευμα.

Ο ίδιος φέρεται με αυτά που έχει δει και έχει καταθέσει, να φοβάται για τη ζωή του.

Πρόκειται για έναν άνδρα που έτυχε να είναι εκεί εκείνη τη στιγμή και είδε όλα όσα έγιναν.

Σύμφωνα λοιπόν, με τη μαρτυρία του είδε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού να παρκάρει στην παραλία. Λίγο μετά είδε ένα άλλο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της Ειρήνης. Όπως κατέθεσε, βγήκε από μέσα μια κοπέλα. Η κοπέλα όπως κατέθεσε, ήξερε τον άνθρωπο που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο γιατί πήγε και μίλησε μαζί του. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο περιστατικό. Λίγο αργότερα άρχισαν όμως να τσακώνονται και να ακούγονται φωνές, οπότε του τράβηξε την προσοχή. Τσακώνονταν κι εκείνη την ώρα όπως η κοπέλα ήταν γυρισμένη και μιλούσε με τον άνδρα, ήρθαν από πίσω της, δύο άλλοι άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Τους είχε δει νωρίτερα να κρύβονται εκεί. Την έπιασαν, τους φώναζε «αφήστε με» και της έβαλαν κάτι στο στόμα, τη φίμωσαν, δεν μπορούσε να δει καλά. Αυτό που είδε όμως, είναι ότι μετά αφού πάλεψε και την έκλεισαν το στόμα, την πέταξαν γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητό της, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν γρήγορα και οι τρεις. Οι δύο προς το εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο τρίτος με το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του.

Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο κρύβονταν οι άλλοι δύο άνδρες, «βρίσκεται πάνω από την παραλία. Δε φαίνεται από τον δρόμο. Δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις».

Ο αυτόπτης μάρτυρας φοβόταν πάρα πολύ να μιλήσει διότι είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που τον απείλησαν. Για τις απειλές όπως είπε έχει ενημερώσει και τον εισαγγελέα.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter