Συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που εντόπισε την μικρή Μαρκέλλα (Video)

Συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που εντόπισε την μικρή Μαρκέλλα  (Video)

H 10χρονη Μαρκέλλα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης λίγο μετά τον  η οποία εντοπισμό της σε περιοχή της Καλαμαριάς. Μπήκε έτσι ένα αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισή της.

Η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί το Σαββάτου στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα, αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

Αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τη Μαρκέλλα, όταν του είπε το όνομά της, ενώ όταν τη ρώτησε πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον μάρτυρα απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι».

«Παράπαιε, περπατούσε σαν χαμένο» και κουρασμένη περιέγραψε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως η 10χρονη του είπε πως θέλει να πάει σπίτι της. Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου δήλωσε πως η Μαρκέλλα του είπε να μην καλέσει την αστυνομία.

Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία η οποία παρέλαβε το κοριτσάκι, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα της που με ανακούφιση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την αίσια έκβαση της περιπέτειας της κόρης της. Η ίδια ανέφερε ότι η Μαρκέλλα είναι καλά στην υγεία της και ότι θα εξεταστεί από ψυχολόγους.

Όπως έγινε γνωστό, δε, από αστυνομικές πηγές, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για να «φωτίσει» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε αλλά και να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήματα, με βασικότερο αυτό για το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες που αγνοείτο η τύχη της, έτσι ώστε να διακριβωθεί εάν υπάρχει εμπλοκή προσώπου ή προσώπων και εάν στοιχειοθετούνται εις βάρος τους ποινικά αδικήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter