Συγκλονιστική επιστολή συζύγου ασθενούς για το «τέλος» των επισκεπτηρίων στον Ευαγγελισμό

Συγκλονιστική επιστολή συζύγου ασθενούς για το «τέλος» των επισκεπτηρίων στον Ευαγγελισμό

Κραυγή απόγνωσης για τον αποκλεισμό των επισκεπτηρίων στον Ευαγγελισμό. Άνθρωποι μόνοι τους δεν μπορούν να πιουν ούτε νερό.

Μια συγκλονιστική επιστολή δημοσιεύει το ieidiseis.gr, με αφορμή την καθολική και χωρίς όρους και προϋποθέσεις απαγόρευση των επισκεπτηρίων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τον Σ.Κ., που υπογράφει την επιστολή, η σύζυγός του πάσχει από πνευμονική ίνωση σε προχωρημένο στάδιο και δεν μπορεί να επιβιώσει μόνη της. Και αυτό καθώς είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι, καλωδιωμένη με ορούς και ενδοφλέβιες και δεν μπορεί όχι μόνο να σιτιστεί, αλλά ούτε να πιει νερό.

Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή και τα πραγματικά προβλήματα εν μέσω πανδημίας που απαιτούν άμεσα λύση:

«Η σύζυγός μου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην πνευμονολογική κλινική με Πνευμονική Ίνωση σε προχωρημένο στάδιο.

Στο νοσοκομείο αυτό νοσηλεύονται ασθενείς, όπως είναι και η σύζυγός μου, με πολύ σοβαρές νόσους και σε πολύ σοβαρή κατάσταση, σε απλούς θαλάμους.

Οι ασθενείς αυτοί είναι καθηλωμένοι στο κρεβάτι γιατί είναι καλωδιωμένοι με ορούς και ενδοφλέβια φάρμακα και στα δύο χέρια και με ανάγκη μάσκας για παροχή οξυγόνου. Αυτοί οι ασθενείς δεν μπορούν να πάνε τουαλέτα, δεν μπορούν να φάνε μόνοι τους, δεν μπορούν να πιούνε ούτε νερό. Η παρουσία ενός μέλους της οικογένειας τους κοντά τους ήταν απαραίτητη και αυτό είχε διασφαλιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου (Εδώ να σημειώσω ότι η είσοδός μας στο νοσοκομείο μέχρι τώρα γινόταν μετά την διενέργεια μοριακού τεστ για ανίχνευση κορονοϊού).

Από σήμερα 3 Ιανουαρίου δεν μπορούμε να έχουμε καμία επαφή με τους ανθρώπους μας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας που μας έχουν δώσει για να παίρνουμε πληροφορίες δεν τα απαντά κανείς.

Κατανοώ απόλυτα και εγώ και η οικογένεια μου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το υποστελεχωμένο σύστημα υγείας αυτές τις μέρες, αυτός όμως είναι ένας ακόμα πολύ σοβαρός λόγος για εμάς τους συγγενείς να βρισκόμαστε (αφού πρώτα ελεγχθούμε με μοριακό τεστ) κοντά στον ασθενή μας και να καλύπτουμε τις απλές του ανάγκες όπως είναι οι ανάγκες σίτισης και καθαριότητας. Δεν θα ήθελα αυτή την δεδομένη δύσκολη στιγμή να κάνω αναφορά και στον ψυχολογικό παράγοντα του ασθενούς που είναι και ο πιο σημαντικός.

Με εκτίμηση
ΣΚ».

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελισμός: 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορονοϊό – Απαγορεύθηκαν τα επισκεπτήρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter